SUP evezéstechnikai  alapok

2022.03.05

Ez a kis videó amit az MKKSZ készített, szuper kis anyag azok számára akik még soha nem álltak sup-on. 
Katt a linkre és már nézheted a rövid kis videót!

https://youtu.be/0iMd7vETonc

Ajánlott egy sup oktatásra elmenni mielőtt jobban a vízre merészkednél főleg ha nincs társad akivel túrázni, evezni tudnál. Természetesen a csapatunknál megtalálod az oktatás több fajtáját is.

Amint az időjárás engedi nálunk  kezdődnek is az oktatások  az Újpesti - öbölben :

-egyéni oktatások(előzetes egyeztetés szükséges hozzá. Hétfőtől-péntekig van rálehetőség. 90-120 perc elmélet és gyakorlati részeket foglal magába. Teljesen az alapoktól. PL: hogy kell az eszközödet megfelelően kezelni, egy kis elmélet a biztonságos evezésről + evezéstechnikai oktatás  elméletben és gyakorlatban a vízen   )

-kis csoportos sup oktatás (minimum 3 fő maximum 6 fő tud az oktatáson részt venni.  90 perces  ) 

-csoportos oktatás Hubik Attilával (minimum 6fő és maximum 13 fő tud az oktatáson részt venni. Minimális időt  töltötök a szárazföldön az oktatás alatt. Inkább a sup evezési technikára van nagyon nagy hangsúly fektetve ezeken a foglalkozásokon. Ezért a szárazföldön kb.10% időt töltenek a friss suposok és 90% időt a vízen való gyakorlással töltitek. 90 perces  )

Ha még nem eveztél és úgy jelentkezel a túránkra azzal sincsen semmi baj mert az evezés előtt mindig van egy rövid szárazföldi oktatás amivel képes leszel végig evezni a szuper túrát.

NAGYON FONTOS ! Az ÚSZÁSTUDÁS és mellény mindig legyen nálad mert szinte minden vízen kötelező viselni !

MINDENKINEK SZUPER TÖLTŐDÉST KÍVÁNUNK:)