Egyéni sup oktatás teljesen az alapoktól

2022.05.28

Egyéni , privát sup oktatás.


- Nálunk ez az oktatás teljesen az alapoktól indul. Ami azt jelenti, hogy megismered a sup történetét, a deszkák fajtáit, méreteit, típusait. Megtanuljuk, hogy készítsük össze a deszkánkat a túrára. Esetlegesen milyen apróságokra figyeljünk készülődés közben. Sok-sok hasznos információhoz birtokosai lesztek pl: mire figyelj ha egyedül mentek túrázni, szót ejtünk a téli evezésekről, megfelelő technikai ruházatról és sok apró mégis fontos dologról, hogy biztonságba tudjál egyedül is túrázni. /vízi közlekedés,/Következő lépésben a szárazföldön végig próbáljuk az evezés alapjait : - helyes lapátfogás, használat, irányítás, deszkán felállás, helyes testtartás, megállás. 

-Majd az oktatás következő szakaszában pedig amit elméletben gyakoroltunk az a vizen, gyakorlatban tanuljuk meg alkalmazni. A gyakorlás tökéletesen vízen történik az Újpesti- öbölben. A gyakorlati résznél videó is készül így vissza tudod nézni magad és a hibákat tudatosan ki tudod küszöbölni. Ez az oktatás ahogy írtuk részletes, alapos egyéni oktatás amivel egy szuper alapot tudsz szerezni ahhoz, hogy nyugodtan el tudj indulni akár egyedül is túrázni, töltődni. 

-Fontos jeleznem: oktatás után érdemes gyakorolni mert mindennek az alapja. 

Az oktatásokat én tartom. 10 év túrázás, 5 amatör verseny utan van akkora gyakorlatom és tapasztalatom, hogy megfelelő tudást adják az alapokhoz és ahhoz biztonságba tudjál a vízre menni!Rólunk

Fontos : úszástudás elengedhetetlen a supozáshoz!

Várlak szeretettel ha erre az oktatásra lenne szükséged:)